BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoOptiflex logo

Hieronder een overzicht van de door Gert-Jan bereden motoren

Gert-Ja v Doorn

1969, De door vader v Doorn zelfgebouwde eerste crosser met JLO blok

 

1972, gestart met de 50cc

1974, Vonk Speciaal 50 cc

v Doorn 1975

1975, VS 50 cc

1980 - 1981, Suzuki

1986, Venko Honda 250cc

1987-1988, Cagiva

1990, Team "De Molen Banden" samen met Leontien v Moorsel

1990, KTM 250cc

1994, Sarholz Honda

2000-2001, VOR

2006 of 2007, Kawasaki

2014, VHS 50 cc


Gert-Jan zijn palmares

1977, 1978, Nederlands Kampioen 50cc GELIMBRA

#

1982, Nederlands Kampioen 125 cc

1983, Winnaar van de Beker van de Toekomst

1984, 1985, 1986, 1988, 1989, 1991, Nederlands Kampioen 250 cc

1993, Duits Kampioen 250 cc

1996, 1997, 1998, Duits Kampioen 500 cc

#

1985 Winnaar van de "Ben Majoor Trophee"

1998, Winnaar van de "Hans de Beaufort Beker"

#

1982, 1x deelnemer Coupe des Nations

1983-1984, 2x Deelnemer aan de Trophee des Nations

1984-2000, 9x Deelnemer aan de "Motocross des Nations"

#

Gert-Jan behaalde 

5x GP Overwinning in de 250 cc klasse

1x GP Overwinning in de 500 cc klasse


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller