BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Toon Karsmakers.

1972, Husqvarna ( N19 NMB)

Toon Karsmakers Maico

Maico

Toon Karsmakers Honda

1980, Honda KNMV

Toon Karsmakers 1987  Toon Karsmakers PD 1987

1987, Deelnemer aan "Parijs Dakar" met de "Drum Store Honda"


Toon zijn palmares

1972, Kampioen van Nederland 500 cc junioren NMB

1982-1983-1984, Kampioen van Nederland , 500 cc KNMV

2008, Wereldkampioen “50+ VET World Championship”

#

1977-1984, 2x Deelnemer "Trophee des Nations"

1974-1984, 7x Deelnemer aan de "Motocross des Nations"


Hier de gebroeders Karsmakers met van links naar rechts,

Theo, Frans, Pierre, Paul, Martin † en Toon.


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox >>>> 

E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller