BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Ton v Heugten

9-09-1945 / 27-03-2008 †

Fietscross in Amersfoort


Hier een overzicht van de door Ton bereden motoren in zijn actieve loopbaan

 Van de geel gemarkeerde data en namen zoek ik nog een actie foto !!!

50cc Kreidler  T v Heugten 0 cc

1962, Kreidler 50cc

#

1964, Kreidler zesdaagse in Oost Duitsland

Lindstrom

1964, Lindström

Ton v Heugten Husqvarna

1965, Husqvarna

1965 Husqvarna in de zesdaagse.  Ton v Heugten

1965, Zesdaagse in Engeland met de Husqvarna

CZ Ton v Heugetn

1966, CZ

Ton v Heugten CZ met Husqvarna blok 1966

1966, CZ met Husqvarna blok

Ton v Heugten AJS  Ton v Heugten AJS 1965

Jaar 1971, 250cc AJS

Ton v Heugten 1984 Husqvarna

1984, Husqvarna in de 6 daagse van Assen


Ton was actief in de Zijspansport van 1971 t/m 1989



#

Zijn zijspancarričre begon Ton met Jan Koning, op de Norton Wasp

USA 

1972, in de USA hier met Hans George Peppinhausen

Ton zijn vaste passagier was Jan Janssen

1973 T.v. Heugten

1973, met Jaak Wery, Weslake

Ton v Heugten

1974, Yamaha Wasp met Dick Steenbergen

Ton v Heugten USA 1974

1974, USA met Ben Rapis op de Yamaha Wasp

Hagon Yamaha 1975  T.v.Heugten

1975- 1976-1977-1978, Hagon - Yamaha, met Dick Steenbergen

Ton en Dick 

1976, Yamaha Wasp met Dick Steenbergen

Ton v Heugten 1979

1979, Westlake Wasp, met Frits Kiggen

1980 Ton v Heugten

1980, Norton Wasp met Frits Kiggen

Ton v Heugten 1981

1981, Yamaha Wasp met Frits Kiggen en Sies Hurkmans

Wintersport Yamaha

Yamaha PD Ton v Heugten

1982, Ton was samen met Frits Kiggen deelnemer aan de Parijs Dakar met de Yamaha.

  1982 Ton v Heugten

1982, Yamaha Wasp met Frits Kiggen

1982, Deelnemer Veronica Strandrace met de Fabrieks Yamaha

1983 Ton v Heugten

1983, TR1 Yamaha met Jaap v Vliet

1983, Yamaha “Le Touquet" met Jaap van Vliet

Ton v Heugten 1984

1984, Folan Wasp met Frits Kiggen

Wintersport met Ton v Heugten

1985, Wintersport Fun in Oostenrijk (Feldkirch)

met de Folan Wasp, en Eric Hurkmans als passagier

Ton v Heugten 1984

1985, - 1986, Husqvarna - Folan, met Frits Kiggen

1986 Ton v Heugten

1986, Ton Maessen

Ton v Heugten en Piet van Deutekom

1986 Hier samen met Piet van Deutekom. (Wholen CH)



1988, KTM met André Godschalk

Ton v Heugten

1988, met de KTM en als bakkenist Ralf Hoorman

on en Eep

1989, Laatste wedstrijd te Zevenhuizen samen met Eep Willems, KTM-EML

Fotowerk met de volgende bakkenisten van Ton, zoek ik nog:

Zijn zijspancarričre begon Ton met Jan Koning, op de Norton Wasp

1983, Yamaha “Le Touquet" met Jaap van Vliet

Dick de Wolf

Joop Brouwer


Met Dick Grootendorst



Ton van Heugten zijn Palmares

1963, Nederlands Kampioen Motocross,  50cc Senioren

1964, Nederlands Kampioen Motocross,  250cc junioren

1965, Nederlands Kampioen Motocross,  250cc

1966, Nederlands Kampioen Motocross,  500cc

1975, Europees Kampioen Zijspannen met Jaak Wery

1976, Nederlands Kampioen Zijspannen met Dick Steenbergen

1979, Nederlands Kampioen Zijspannen met Frits Kiggen

1980, Nederlands Kampioen Zijspannen met Frits Kiggen

1981, Wereldkampioen Zijspannen, met Frits Kiggen en Sies Hurkmans


1975 Winnaar van de  “Hans de Beaufort-beker”

1981, Winnaar van de  “Hans de Beaufort-beker”



Gebroeders van Heugten

H1. Cor van Heugten(RIP), Paul van Heugten, H3. Ton van Heugten(RIP),
H7.Gerard van Heugten(RIP), H6. Dick van Heugten, 60.Martin van Heugten,
H15. Fons van Heugten Sr, H5. Stefan van Heugten.



Met dank aan Fons v Heugten voor het beschikbaar stellen van div. foto's

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller