BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Stefan Everts logo.

Stefan Everts als 4 jarige

Stefan als 4 jarige op zijn eerste motor samen met Harry

1982 Stefan Suzuki

1982, Suzuki

1991 Suzuki Everts

1991, Suzuki

Kawasaki 1995 Everts

1995, Jan de Groot Kawasaki

1996, Honda Stefan Everts

1996, Honda

 

2000, Husqvarna

S72 Yamaha

2001 - 2006 Yamaha

Stefan Everts 2003

2003, Goud in de ISDE van BraziliŽ

KTM Fabrieksrijder Stefan Everts

KTM


Stefan Everts

2005 - 2015, 10x Organisator en deelnemer "Everts & Friends"


Stefan Everts KTM Super Motard

KTM Super Motard

KTM E Bike Stefan Everts

2014, KTM E-Bike

Stefan en Eric

2003, Stefan samen met als bakkenist Eric Geboers met de Zijspan

Stefan trial 

Stefan in actie met de Trialmotor


Stefan Everts Suzuki 2016

2016 , Team manager bij Suzuki en later bij KTM


Stefan zijn palmares

1988, Kampioen van BelgiŽ, Beloften

1990, Kampioen van BelgiŽ, Inters  125 cc

1991, Kampioen van BelgiŽ, Inters  125 cc

1993, Kampioen van BelgiŽ, Inters  250 cc

1998,Kampioen van BelgiŽ, Inters

2000, Kampioen van BelgiŽ, Inters  open

2005, Kampioen van BelgiŽ, Inters  open

#

1991, Wereldkampioen 125cc - Suzuki

1995, Wereldkampioen 250cc - Kawasaki

1996, Wereldkampioen 250cc - Honda

1997, Wereldkampioen 250cc - Honda

2001, Wereldkampioen 500cc - Yamaha

2002, Wereldkampioen 500cc - Yamaha

2003, Wereldkampioen MXGP - Yamaha

2003, Goud in de ISDE van BraziliŽ - Yamaha

2004, Wereldkampioen MX1 - Yamaha

2005, Wereldkampioen MX1 - Yamaha

2006 : Wereldkampioen MX1 - Yamaha

#

1995, Winnaar Motorcross der Naties

1997, Winnaar Motorcross der Naties

1998,  Winnaar Motorcross der Naties

2003, Winnaar Motorcross der Naties

2004, Winnaar Motorcross der Naties

#

Totaal aantal overwinningen (per 17/09/2006): 101

#

15 x Deelnemer "Motocross des Nations


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox >>>> 

E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan MŁller