BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

S.Geboers.28 maart 1945

Hieronder een overzicht van de door Sylvain Geboers bereden motoren

S.Geboes BSA

1964, BSA

Lito

1964, Lito

Matchless

1965, Matchless

Lindström

1966, Lindström

Geboers CZ

1967 - 1969, CZ

Geboers Suzuki

1970, Suzuki

Geboers Husqvarna

1975, Husqvarna

Geboers Maico

1977, Maico  


Sylvain zijn palmares

1962, Op zijn 17de wordt hij Kampioen van België bij de juniors 500cc.

Sylvain is nog geen 19 wanneer hij in 1964 Inter wordt

1969, Kampioen van België bij 500cc Inters

1964 - 1973, 8x Deelnemer aan de "Motocross des Nations"

1967 - 1973, 6x Deelnemer aan de "Trophee des Nations"

1969 - 1973, Winnaar Motocross des Nations

1971 Winnaar van het open Amerikaans Kampioenschap

Sylvain behaalde 14 GP overwinningen


Geboers Broeders

15 augustus 1978 - Sylvain Geboers neemt op zijn Keiheuvel afscheid van de

actieve Motocross sport, omringd door zijn broers

Louis, Désiré, Jan en Eric, die hier zijn debuut maakte. ()

#

Sylvain heeft van 19.. tot 2016 het Suzuki Fabrieks Team gerund.


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller