BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Ron Marchal logo.


Hier een overzicht van de door Ron zijn bereden motoren.

Ron 1973

1973, 50cc Kreidler no 74 en Claus Kohlen no 100 bij de Gelimbra

Ron 1974

1974,  Eigenbouw frame met Sachsblok

en later in 1974, met de 50cc Rond Sachs

Ron het begin

 1975, Honda 125cc junioren en gepromoveerd naar 125 sen ,

later in het seizoen, Senioren met 50cc Kreidler (No 100)

1976, Yamaha 125cc begin van seizoen NMB

Na een paar wedstrijden weer terug naar Gelimbra 125cc

1977 Suzuki

1977-1978, Suzuki - Gelimbra

Ron Marchal Yamaha

1977, Yamaha 125cc Senioren

Ron 1978

1978, Yamaha 125 KNMV junioren

Ron Marchal

1978-1979, Suzuki 125cc gepromoveerd naar de 125cc senioren

1979, Honda 125cc en het KNMV  H-nummer verdiend. (H8)

Ron 1980

1980, Honda KNMV internationaal  H8

1982 Ron Marchal

1981, Suzuki 125 cc Senioren MON

1982, Suzuki 125 cc Senioren MON

Ron Marchal 1983 Suzuki

1983, Suzuki 125 cc Senioren MON

  


Vanaf 1984, Ron zijn nieuwe uitdaging:

Ron kart

Kart sport en tourwagens

24 uur teamRon Marchal

2007 Dakar Ron 

2007, Deelnemer Lisabon - Dakar


Ron zijn Palmares

1977, 2e plaats 125cc IMBA Kampioenschap

1979-1980, KNMV internationaal  H 8

1981 MON Kampioen

1981, 125cc MON Kampioen

1982 IMBA Kapioen 1983 Kampioen

1982 - 1983, 125cc IMBA Kampioen met Suzuki

Limburgse IMBA Kampioenen

Ron hier samen met de andere Limburgse IMBA Kampioen Ben Scheres


Met dank aan Ron Marchal en Claus Kohlen voor de info en foto's


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Verder naar de MX Fotobox

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller