BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoOptiflex logo

.

 

1970, Flandria 50 cc

  1971, kampioen 50 cc, met de Flandria

1972, 50cc Gebben Kreidler

Peter Herlings Bultaco

1972, Bultaco

 

(Met de ASPES hiervan zoek ik nog een foto)

KTM1973, 125cc en 250cc KTM

Herlings Yamaha

1973, Yamaha

KTM

Vanaf 1973 Maico

 

1981, Husqvarna

(Hiervan zoek ik nog een foto)

1982, Suzuki 465 cc

1983, Yamaha

1993, Honda

Ik ben nog op zoek naar de foto's van deze 2 merken,

"Aspes, en Husqvarna", waarmee Peter ook gereden heeft.



Peter zijn palmares

1971 - 1972, Kampioen 50cc bij de GELIMBRA
1973, Kampioen 500cc bij de GELIMBRA
1974, Overstap naar de KNMV
1975, H nummer behaald (H17)
1978, Winnaar van de "Motocross der Azen"

Diverse keer deelnemer aan de
 "Trofee des Nations"  &  "Motocross des Nations"

1994 - 2000, 4x Kampioen bij de MON





MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller