BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

.

 

1970, Flandria 50 cc

  1971, kampioen 50 cc, met de Flandria

1972, 50cc Gebben Kreidler

Peter Herlings Bultaco

1972, Bultaco

Aspes en Yamaha

(Hiervan zoek ik nog een foto)

KTM1973, 125cc en 250cc KTM

KTM

Vanaf 1973 Maico

 

1981, Husqvarna

(Hiervan zoek ik nog een foto)

1982, Suzuki 465 cc

1983, Yamaha

1993, Honda

Ik ben nog op zoek naar de foto's van deze drie merken,

"Aspes, Yamaha en Husqvarna", waarmee Peter ook gereden heeft.



Peter zijn palmares

1971 - 1972, Kampioen 50cc bij de GELIMBRA
1973, Kampioen 500cc bij de GELIMBRA
1974, Overstap naar de KNMV
1975, H nummer behaald (H17)
1978, Winnaar van de "Motocross der Azen"

Diverse keer deelnemer aan de
 "Trofee des Nations"  &  "Motocross des Nations"

1994 - 2000, 4x Kampioen bij de MON





MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller