BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Pedro Tragter logo.

Pedro Tragter 80cc

1980, eerste wedstrijd met een Kawasaki 80 cc

Yamaha 80cc 1982 Pedro

1982, Yamaha YZ-80 cc

Tragter 1988 Kawasaki

1988, Kawasaki

Venko Honda

1989, Venko Honda

1994 Suzuki

1994, Suzuki 125 cc & 250 cc


2003, Enduro Suzuki

1995 tot 2005, Enduro met de Suzuki

2004 Zesdaagse Honda

2004, Zesdaagse met de Honda

 2005 Zesdaagse Pedro Trachter

2005 Zesdaagse met de Suzuki


Pedro zijn palmares:

1988 / 1990 / 1991

Nederlands Kampioen 125 cc

1994, Nederlands Kampioen 250 cc

1996 / 1997 Nederlands Kampioen 250/500 cc

2001 / 2002 Nederlands Kampioen 125 cc Enduro

#

1993,  Wereldkampioen 125 cc

Pedro behaalde 7 GP overwinningen in de 125 cc klasse

#

2004, Goud in de Motorzesdaagse te Polen

2005, Brons in de Motorzesdaagse van Slowakije


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller