Pro MX StageTwin Air
MX-Brace logoOptiflex logo

.

Martin zijn bereden motoren overzicht


 

1969, Martin zijn eerste crosser was een Sparta met JLO-blok 

1970, 250cc Husqvarna

1971-1972, 125cc KTM INTERS 125 H5

1973 125 EN 250 CC KTM INTERS 125 EN JUNIOREN 250 CC

1974, 250 KTM INTERS

1975 - 1976, 500 KTM INTERS

1977, 250 2N 500 BETA INTERS

1978, 250 CC Maico INTERS

1979 - 1981, Kawasaki 250cc INTERS

 

1982 – 1989 HONDA 250 en 500cc  INTERS

 

 


Martin zijn Enduro loopbaan

1978, Fabrieks MAICO

 

1979 - 1980 - 1981 -1982 Maico

 

1982, "Maico Enduro team" Martin Schalkwijk, Bennie Wilken en Aaltink

1983, Honda

1984, Zesdaagse Trophy Honda Team, met:

 Bennie Wilken, Martin Schalkwijk, Dinand Zijlstra, Gerrit Wolsink,

Henk Seppenwoolde, Simon Schram en Henk Poorte

1984 - 1985 Venko Honda 250 cc klasse.

 

1988, Drum Store ISDE Team Frankrijk

1989, Enduro

2010, Maico Enduro

2023, BSA Enduro


Martin zijn Palmares

1980, Goud in de zesdaagse met de Maico - Brioude [Fr]

1984, Wereldkampioen met het Zesdaagse Trophy Honda Venko Team in Assen

1984, Wereldkampioen in de 250 cc klasse te Assen

 

1988, Drum Store ISDE Team

1989, Enduro


Klik hier voor een overzicht van Martin zijn "VENKO" collega's


Martin zijn motoren testen

 

1982, Test 125cc motoren met  Martin - John Hensen en

1982, Test Yamaha

1983, Test Honda

1984, Test MAICO

1988, Test Kawasaki & Honda



Boek 2020

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller