BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Marcel v Drunen.



M v Drunen
1976,

Marcel v Drunen Jeugdcross NMB
1982, NMB Jeugdcross met de VHS

Marcel v Drunen Venko Honda  M v Drunen Honda Venko

1989 - 1991 Venko Honda

v Drunen

1992- 1993, Suzuki Kurz

1994, Suzuki Chesterfield

Marcel v Drunen

1995-1996, Honda Sarholz

van Drunen

1997-1998-1999 Yamaha Kurz

 v Drunen

2000 Husqvarna Factory

2001 Husaberg Factory

2002 Honda Care Inovation

Marcel v Drunen Yamaha

2003, Yamaha

Marcel v Drunen

2015, VMX Suzuki

Jayson v Drunen

Voor opvolging is gezorgd,
zoon Jayson hier in actie treed in de voetsporen van zijn vader



Marcel zijn palmares

1989, 9e in het WK

1991, 6e in het WK

1993, 12e wereld kampioenschap motorcross

1994, 17e wereld kampioenschap motorcross

1995, Nederlands kampioen supercross

1996, 19e wereld kampioenschap motorcross

1996, Duits Kampioen motorcross

1997, 17e wereld kampioenschap motorcross

1998, Duits kampioen motorcross

2000, 12e wereld kampioenschap motorcross 500 cc

2001, Nederlands Kampioen

2003, 2e Nederlands kampioenschap supermoto

2003: Begonnen supermoto, nog gecombineerd met motorcross GP

#

Marcel v Drunen

2004, Nederlands en Europees kampioen supermoto

2005, 2e Nederlands kampioenschap supermoto

2006,Nederlands kampioen Supermoto

Marcel v Drunen 2006 PD

2006, 48e Rally Le Dakar

2007, Nederlands kampioen Supermoto

2008, Nederlands kampioen Supermoto

2009, Nederlands kampioen Supermoto

2010, Nederlands kampioen Supermoto

v Drunen

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller