BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
EP LogoMX-Brace logoOptiflex logo

Leo Brans.

Een overzicht van de door Leo, zijn bereden motoren

Leo Brans 1967
1967-1968, Zündapp 50 cc

Leo Brans Husqvarna
1969, Husqvarna 250 cc

1970 Leo Brans
1970, CZ 250 cc

1971 Brans CZ
1971, CZ 250 cc

1973 Leo Brans
1973, Maico 250 cc

1975 Brans Leo Brans Bultaco
1973 - 1974, Bultaco 250 cc
1975, Bultaco 250 cc
1976 Montesa Brans Leo Brans Suzuki
1976, Montesa 250 cc
1976, Suzuki 125 cc
1976, Leo Brans 1976 Leo Brans
1976, Aprillia 125 cc 
1976, Bultaco 250 cc
1977 KYM Leo Brans
1977, KTM 250 cc

Loe Brans
1978, Suzuki 125 cc 

1979 Suzuki
1979, Suzuki 125 cc

1980 Honda
1980, Honda 4 Tact

1981 Leo Brans
1981 - 1982, Suzuki 4 Tact

Leo Brans
1984, Suzuki 4 Tact




Leo zijn Enduro tijd

Leo Brans
1983 - 1988, Suzuki 250 cc Enduro

Leo Brans Honda
1989 - 1996, Honda Enduro

Leo Brans
2014 - 2015 - 2016, Bultaco Enduro



Leo zijn palmares 

1974, NMB Kampioen 250 cc

1975,  NMB Kampioen 250 cc

1982,  NMB Kampioen 4 tact klasse

1994, Kampioen KNMV - 40 plus Enduro

1995, Kampioen KNMV - 40 plus Enduro

1996, Kampioen KNMV - 40 plus Enduro

Mr Twin Air 

Twin Air


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Boek 2020

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller