BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Hier een overzicht van de door Jo Lammers in zijn loopbaan bereden motoren.

Jo Lammers Maico 1961

1961, Maico 175cc

 

1962, Greeves 24 MDS                                   DOT 250cc  

 

Jo met de CZ, samen met Jeff Smith

Bultaco

1971, Bultaco met Husqvarna blok

1973 Voorstelling Yamaha / Brabant Oil Team

Harry Driessen , Peter Willems, Jo van Dijk , Jo Lammers , Frans Sigmans

en Harry Goossens

Jo Lammers Montesa 1973

Jo Lammers Montesa 1973

1973, Montesa fabrieksrijder

 

Maico

 

Husqvarna

 

1980 Honda 250 cc

 

KTM


Jo zijn Palmares

1961, NMB Kampioen 175 cc en 250 cc junioren

1962, NMB Kampioen 250 cc junioren

1964, NMB Kampioen 250 cc senioren

 1966, KNMV Kampioen 250 cc

1971, KNMV Kampioen 250 cc

7x Deelnemer "Trophee des Nations" (1966-1975)

3x Deelnemer "Motocross des Nations" (1969-1975)

Jo Lammers Zündapp 125cc

Hier een unieke foto van Jo met de 125cc Zündapp

1967, Gouden medaille in de zesdaagse van Polen

 1973, ISDT Dalton USA met een 175cc Puch

Met dank aan zijn zoon Robert Lammers


 MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller