BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Jim Pomeroy .

Yamaguchi 55cc

Yamaha 80cc

1963 Jim Pomeroy

1963, Yamaha 100cc

Yamaha -DT1

1969, Jim, als Flat Track racer

1969 Jm Pomeroy 

1969, Yamaha

1971 Optaco  Jim Pomeroy

1971, Optaco

Jim Bultaco

1973 - 1976, Bultaco

Jim Honda

1977  1978, Honda

Bultaco Jim

1979, Bultaco

Jim Beta

1979, Beta

Jim Suzuki

1981, Suzuki


Jim in actie als veteraan rijder

Jim Pomeroy CZ

Year ????, CZ

Jim Pomeroy Maico

Year ????, Maico

Jim Pomeroy

2006, Hodaka


Jim zijn palmares

1973, eerste Amerikaan die een GP manche wist te winnen in Spanje

1973, eerste Amerikaan die een GP wist te winnen in Spanje

1973, Jim was de eerste rijder met Bultaco die een GP manche wist te winnen

1974, Jim was de eerste winnaar van een Indoor Supercross in Houston USA

1975, Hij was de eerste leider in het Trans-AMA kampioenschap

1977, Jim was de eerste Amerikaan die een 500 cc Manche wist te winnen

in Carlsbad USA

1974, Team rijder van het USA team van de "Motocross des Nations"

Ook Jim Pomeroy is opgenomen in de AMA Hall of Fame.

Fame


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller