BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Jan Keizer motocross.

Hier een overzicht van de door Jan bereden motoren en zijn palmares


1959 / 1960, Jan zijn eerste motor de Parilla, hiervan zoek ik nog een foto !

Jan Keizer Matchless

1961, Matchless

Jan Keizer met de BSA

1964, BSA

Jan Keizer NMB Mettisse

 1965, NMB Metisse Matchless N4

Triumph Metisse

Triumph Mettisse KNMV junior 500cc

Jan Keizer Husqvarna H16

1972, Husqvarna H16

Jan Keizer CCM 1977

1977, CCM

1971 Jan Keizer Mettisse

1993, Triumph Metisse


Palmares

1965, Kampioen bij de NMB 500cc senioren

1976, Junior 500cc Kampioen KNMV

1966, derde Kampioenschap KNMV

1967, zesde Kampioenschap KNMV

1968, tweede in het Kampioenschap KNMV

1969,  derde in het Kampioenschap KNMV

1972  Na een beenbreuk gestopt met de actieve wedstrijd sport

#

1976 Comeback met een CCM, Kampioen van Nederland bij de junioren

#

Van 1993 tot en met 2011 reed Jan met een Triumph Metisse wedstrijden door heel Europa  met 5  Europese titels op zak moest hij 2011 op doktersadvies stoppen.

Tijdens deze periode wist hij ook Motocross des Nations een paar keer te winnen.

Jan is niet in een zwart gat gevallen, hij is een geweldige techneut en velen
weten hem dan ook te vinden, daarnaast is Jan een zeer goede schaatser traint twee maal in de week in Deventer en rijdt in d
e winter op de Weisensee de 200 km

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller