BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoOptiflex logo

Carlo Hulsen


Een overzicht van de door Carlo Hulsen bereden motoren

Carlo Hulsen NMB

1977, Yamaha bij de NMB

 Hulsen  Yamaha

1978, Yamaha

Carlo Hulsen Yamaha

1985, Yamaha

Carlo Hulsen Honda

1986, Honda

Carlo Hulsen KTM

1988, KTM

Carlo Hulsen Honda

1989 tot 1995, Honda


Carlo zijn palmares

1980, Kampioen 75/80 cc NMB

1987, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1991, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1992, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1993, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1994, Kampioen 500 cc K.N.M.V.


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller