BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Carlo Hulsen


Een overzicht van de door Carlo Hulsen bereden motoren

Carlo Hulsen NMB

Yamaha bij de NMB

Carlo Hulsen KTM

KTM

Carlo Hulsen Honda

Honda


Carlo zijn palmares

1980, Kampioen 75/80 cc NMB

1987, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1991, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1992, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1993, Kampioen 500 cc K.N.M.V.

1994, Kampioen 500 cc K.N.M.V.


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller