BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
EP LogoMX-Brace logoOptiflex logo

Erik Eggens.


Erik zijn bereden motoren

Eggens 80cc

1987 -1990, 80cc Honda Kleine wielen

1991-1992, Honda Grote wielen

1995 Eggens Honda

1993 – 1994 - 1995, Eggens Honda 125cc

Eggens Honda

 1996, Sarholz Honda 125cc

vdBerk Honda

1997, De Berk Honda

1998 Eggens 

1998, Care Innovation Yamaha

1999 Eggens

1999, Care Innovation Suzuki

 Eggens 2000 Yamaha

2000, Eggens Yamaha 125cc

 Eggens KTM

2001 – 2002 – 2003 - 2004, Champ KTM 125cc

 Eggens 2005 Honda

2005, RWJ Honda

 Eggens 2006

2006, Eggens Kawasaki Europe 125 & 250cc

Eggens Suzuki

 2007-2009, Beursfoon Suzuki 125cc

 Eggens Yamaha Eggens Yamaha

2010 – 2012 - 2013, Buitenhuis Yamaha 125cc

Eggens enduro

2013, Extreme Enduro Zweden Yamaha 450cc 4 Takt


Erik zijn palmares

1991,Nederlands Kampioen 80cc GW

1995, Nederlands Kampioen 125cc

1996, Nederlands Kampioen 125cc

1997, Nederlands Kampioen 125cc

1998, Nederlands Kampioen 125cc

2000, Allround motorsportman van het jaar 2000

 2004, 2e tijdens de MXoN in Letland

2004, Kampioensrit winnaar 450cc 4 takt Honda

2005, 6-daagse goud Honda 250cc 4 Takt

2008,  Nederlands Kampioen MX2 Beursfoon Suzuki

2012, Zwarte Cross, winnaar Superklasse, Buitenhuis Yamaha


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller