BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoOptiflex logo

.

Edwin zijn bereden motoren



1980 -1981, Edwin met zijn eerste echte crosser  Honda CR 80 Elsinore

1982, Yamaha YZ80

1984, Kawasaki 80cc "Team Blue Stratos Kawasaki"

 
1985, Kawasaki 125cc  "Team Blue Stratos Kawasaki"

1986, Honda 125cc


  
1987-1988, VENKO Honda 125cc


 
1988, VENKO Honda 500cc



1989, Suzuki 125cc en 250cc



1990, Kawasaki 125cc  en 250cc


  
1991 - 1992, Kawasaki 250cc  en 500cc "Team De Molen Banden"



1993, Kawasaki

 

1994 - 1995, Honda 250cc

1996 - 1997, Yamaha 250cc

1998, KTM 125cc



1999 - 2000, Honda 250cc

2001 - 2002, TM 250cc



2003 - 2004 -2005, Yamaha 250cc



      
2005 - 2006 - 2007 - 2008 , Suzuki 450cc 



2021, Oss "Golden Heroes"


2020, VCM


 

Edwin Evertsen zijn Palmares


1984, Region East Champion (Kawasaki 80cc)


1985, KNMV Dutch Champion (Kawasaki 125cc)


1987, Winnaar in de 1st Team cross Mill (Team Honda Venko 125cc)

 

1988, Winnaar “Veronica Beach Race” (Honda 500cc)

1989, KNMV Dutch Champion (Suzuki 125cc Team de Molen Banden)

&
Winnaar “Enduro des Bains Bordeaux“ (Suzuki 250cc)


1990, Winnaar “Veronica Beach race” (Kawasaki 250cc)

1991, Kawasaki 500cc 2nd place Motorcross des Nations, Valkenswaard

Pedro Tragter, Edwin Evertsen, Gert Van Doorn)

&
Winnaar “Enduro des Baines Bordeaux“ (Kawasaki 500cc)

&
Winnaar Champion of Champions Cup, Lierop (Kawasaki 250cc)


1992 , Winnaar KNMV Dutch Championship (Kawasaki 250cc)

 

1992, Motocross des Nation, Manjimup  Australië

7e plaats met met Pedro Trachter en Remy van Rees

1993, Motocross de Nations Oostenrijk,

10e plaats met Dave Strijbos, Pedro Tragter, Edwin Evertsen

1995  - 1996, Winnaar Supercross Goes, Holland (Honda 125cc)

2008, Winnaar Streek kampioenschap ( Suzuki 450cc)

2020, Kampioen 250cc VMCN Cup


Boek 2020

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller