BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Eric Geboers logo.

(1962 - Ü2018)

Eric Geboers het begin

Eric zijn eerste begin, met de crossbrommer

50cc Yamaha Eric Geboers

50cc Yamaha

Maico Eric Geboers  Maico actie Eric Geboers

1978, Maico

Suzuki Geboers

1980, Suzuki 125cc

Honda Geboers

1984, Honda


Eric zijn palmares

The Kid

1981, Winnaar "Beker van de Toekomst"

1982 - 1983, Wereldkampioen 125cc

1986 - 1988, Kampioen van BelgiŽ, 500ccc

1987, Kampioen van BelgiŽ, 250ccc

1987, Wereldkampioen 250cc

1988 - 1989 - 1990, Winnaar Strandrace "Le Touquet"

1988, Kampioen van ItaliŽ, 500cc

1988 - 1990, Wereldkampioen 500cc

#

1988, Winnaar "Nationale Trofee voor Sportverdienste"

1988, Belgisch "Sportman van het Jaar"

#

6x Deelnemer "Motocross des Nations" (!981-1983)

2x Deelnemer "Coupe des Nations" (1981-1983)

2x Deelnemer "Trophee des Nations"(1981-1983)

#

1988, "Mister 875"

Wereldkampioen in de klasse 125cc - 250cc -500cc

#

18x GP Overwinningen in de 125cc klasse

5x GP Overwinningen in de 250cc klasse

16x GP Overwinningen in de 500cc klasse


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan MŁller