BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Gerrit Does


Gerrit Does Maico

1962, Maico

Gerrit Does Greeves

1963, Greeves 24 MDS (Startnummer 35)

Gerrit Does Greeves

1964, Greeves Challenger (Startnummer 15)

Gerrt Does

1965, Husqvarna 250cc (Startnummer N15)

1965, KNMV junior, Husqvarna

1966, NMB Senior 250cc Husqvarna

1967, NMB 250 en 500cc Husqvarna

1968, NMB Husqvarna 250 en 500 cc

Does

1969, NMB Husqvarna 250 cc

1970, NMB Husqvarna 250 cc

1971, NMB Husqvarna Superklasse 250 cc

Does Gerrit

1972, KNMV, Husqvarna 250cc junioren (Startnummer 6)

winnaar te St. Anthonis

1973, KNMV Husqvarna 250 cc (Einde actieve mx loopbaan)


Gerrit zijn MX palmares

1962 tot half 1964, NMB junior 250cc

1964, NMB Senior 250cc (12e plaats)

1966, NMB Senior 250cc (3e plaats)

1967, West Brabants Kampioen

1967, NMB Senior 250cc (2e plaats)

1967, IMBA West Europees Kampioenschap, 250cc (3e plaats)

1968, NMB Senior 250 cc (3e plaats)

1968, IMBA West Europees Kampioenschap, 250cc (8e plaats)

1969, NMB Senior, (3e plaats)

1970, NMB Senior (11e plaats)

1971, NMB Senior (6e plaats)

1973, KNMV 250cc junior Kampioen district C

1973, KNMV  250 cc junioren 6e plaats


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller