BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Venlo, 8 november 1967, hieronder een overzicht van de door Dave bereden motoren

 

1977 Het eerste begin met de KingKong

1978, NMB Mini Italjet

1979, 50cc Homoet Minarellie

 

1980, Homoet Kreidler 50cc

1980, VHS 50cc

1980

1981, 50cc van Veen Kreidler

1982, Van Veen Kreidler 50cc NMB

1983, Yamaha grote wielen

1984, Venko Honda

1985, Venko Honda - 2e, 125 cc WK

1986, Cagiva - Wereld Kampioen 125cc 

1987, Cagiva - 2e, 125 cc WK

1988, Cagiva- 2e, 125 cc WK

1989, Suzuki Geboers 125cc

1990, Kawasaki de Molen Banden

1991, Suzuki 250cc Carpi Motor van Bokhoven

1992, Honda JHK van Bokhoven - 2e, WK 125 cc

1993, Sarholz Honda - 3e, WK 125 cc

1993, VHB Constar Suzuki

1994, Carpi Motor Suzuki

1995, 125cc Suzuki, team Carpi Motor

1996, Niet gereden van wegen knie blessures

1997, Niet gereden van wegen knie blessures

1998, 125cc Cinti Kawasaki JHK,

Hierna gestopt vanwege knieblessures.


Ook andere takken van de motorsport heeft Dave getest.

Dave Strijbos als Trial rijder

1986, als triallist in actie

Dave Strijbos wegrace

1997, Suzuki wegracer

Mini racer  Dave Strijbos

Dave in actie op de Mini Racer

2000, Dave tijdens een 50cc cross

2001, Strandrace met de Yamaha


Dave zijn palmares zijn:

1981 Nederlands kampioen 50 cc Grote Wielen

1984, Winnaar van de (KNMV) Ben Majoor Trofee

1985, Kampioen van Nederland, 125 cc

1986, Wereldkampioen 125 cc WK - Cagiva

1987, 2e, 125 cc WK - Cagiva

1988, 2e, 125 cc WK - Cagiva

1991, 1e, Duits 125 cc kampioenschap - Honda

1992, 2e, WK 125 cc- Honda

1993, 3e, Duits kampioenschap 250 cc - Honda


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller