Pro MX StageTwin Air
MX-Brace logoOptiflex logo

Schoonmaakmiddelen voor individuele toepassingen

Al ruim 10 jaar zijn wij actief in de schoonmaak branche, we hebben door de jaren heen alle soorten schoonmaakmiddelen geprobeerd, telkens ontdekte we dat een middel maar op specifieke oppervlakten een positief resultaat gaf, doorgaans een tijdelijk resultaat.

Ieder oppervlakte heeft dus een andere behandeling nodig, daarom hebben we bij Chemical Monkey een aantal speciale formules ontwikkeld.

Met onze product formules zijn we gegarandeerd van een positief schoonmaak resultaat voor iedere toepassing en op ieder oppervlakte.

Crosser of dirtbike schoonmaken?

Cross Clean is alles wat je nodig hebt om je cross bike of dirtbike professioneel langdurig schoon te houden en natuurlijk van de buitenkant te laten glanzen. De cross clean van ChemicalMonkey.nl is een gebruiksvriendelijke en veilige formule. Het rijke schuim breekt snel af, verwijdert alledaagse verontreinigingen van je crossmotor en zorgt voor brandschoon lakwerk met een diepe glans alsof de lak zojuist is gepolijst en droogt sneller dan normale cross cleaners. Deze moderne formule met kationische eigenschappen zorgt dat moderne lakken beschermt worden en water eraf parelt.

Veilig te gebruiken op alle soorten lak: Laat geen geen strepen, vegen, krassen of watervlekken achter. Het is ook nog eens natuurlijk afbreekbaar!

De motor shampoo van Chemical Monkey is krachtige formule ontworpen voor het wassen van motorfietsen en andere tweewielers. Deze motor shampoo verwijdert moeiteloos zwaar vuil en aanslag, waarbij een speciale waxlaag achterblijft om de lak te beschermen en een langdurige schitterende glans achter te laten. De voordelen van deze motor shampoo zijn:

  • Moeiteloos motorlak reinigen.
  • Motorlak in de was zetten met speciale schoonmaak formule voor extra bescherming.
  • Buitengewoon makkelijk vuil van motor onderdelen en oppervlakken verwijderen.
  • Geschikt voor professioneel gebruik in een garage- of carrosseriebedrijf i.v.m. niet bijtende en siliconenvrije formule.

 

https://chemicalmonkey.nl


Boek 2020

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller