BCS RacingSwentiboldTwin AirCS-Echt logo
MX-Brace logoBoek 2020Optiflex logo

Ben Scheres logo.


Hier een mooi overzicht van de door Ben zijn bereden motoren

1977 Ben  

1977, Kreidler 50cc   (14 jaar)

1978 Ben 

1978-1979, Suzuki 125cc MON junioren

Ben

1980, Kawasaki 125cc promotie klasse

Ben 1981 Suzuki  Ben 1983 Suzuki

1981-1982, Suzuki 125cc senioren / inters

1983 Honda Ben 1984

1983-1984-1985, Honda 125cc senioren / inters

1986 Ben

1986, Honda 250cc senioren / inters

1987 Honda

1987-1988-1989-1990, Honda 500cc senioren / inters

1991 

1991-1992-1993, Honda 250cc senioren / inters

Ben Suzuki

1993, Suzuki 250cc senioren / inters

1994 tot 1998, geen wedstrijden alleen trainen

Ben Yamaha

1999, Yamaha 250cc

2003 Ben

2003, Honda  500cc inters


Ben zijn palmares

1983, 125cc MON Kampioen senioren / inters

1985, 125cc MON Kampioen senioren / inters

1986, 250cc MON Kampioen senioren / inters

1986, 125cc Europees IMBA Kampioen

1988 

1987 - 1988, 500cc MON Kampioen senioren / inters

1988, Limburgs Sportman van het  jaar

1990, 250cc MON Kampioen senioren / inters

1991, 250cc MON Kampioen senioren / inters

1992, 250cc MON Kampioen senioren / inters

2003, 500cc MON Kampioen senioren / inters

Limburgse IMBA Kampioenen

Ben hier samen met de andere Limburgse IMBA Kampioen Ron Marchal

BCS Racing


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller