BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
EP LogoMX-Brace logoOptiflex logo

Eggens logo .

 

1965, Eerste wedstrijd ......

Gebben 1966

1965 en 1966, Van Veen Kreidler

Grasbaan

1966, Aalt Toersen en André op de 50cc Grasbaan

1967 Gebben

1967, Senior 50cc Kreidler

 1969 AGS

1967, AGS Kreidler

1968 Gebben AGS Zündapp

1968 en 1969, AGS Zündapp Cross en Grasbaan

 

1969, Oldebroek 50 cc wegrace junioren 

Ondanks een zeer slechte start - André vertrok als laatste - wist hij niettemin als vijfde te finishen.

1970, Gebben 50 cc Kreidler RS als krachtbron

1970 Gebben

1970, Batavus 125cc sprinter

 

1971, Batavus 125 cc Grasbaan

 

1971, Privé sprinter

 

1971-1972, Yamaha 125cc

 

A.G.S PUCH 125 cc Moto cross

 

Rond Sachs 50cc Enduro

 

Kawasaki KX 250 Grasbaan

 

Andre Gebben Honda

1974, Honda 125 cc Cross en Grasbaan

 

1975, Honda 250 cc cross


Gebben Kreidler 

André Gebben bij de door hem ontwikkelde 50 cc Gebben-Kreidler

 Grasbaan 

Grasbaanracen was André zijn specialiteit

Hier is André (6) in duel met Broer Hans (5)


André zijn palmares

19 keer Nederlands kampioen

1966, Nederlands Kampioen 50 cc Senior motocross

1967, Nederlands Kampioen 50 cc Senior motocross

1966 - 1967 - 1968, Nederlands Kampioen Grasbaan 50cc senioren

1972, Nederlands Kampioen Grasbaan 50cc senioren

1972, Nederlands Kampioen Grasbaan 125cc junioren

Gebben

1970, Nederlands sprint recordhouder 125cc met ,14.86 sec

1970, Wereld recordhouder sprint


Boek 2020

MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo


Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller