BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
EP LogoMX-Brace logoOptiflex logo

Alwin v Asten

Hier een overzicht van de door Alwin zijn bereden motoren

Alwin Kreidler v Asten 50cc

1980 - 1981, 50cc VHS Kreidler

Alwin v Asten Kampioen

1982, Yamaha 125cc Jeugd Kampioen

Alwin v Asten Suzuki

1984, Suzuki 125cc

 

1985 - 1986, Honda 125cc

Alwin v Asten Kawasaki

1987- 1988-1989, Kawasaki 125 & 250cc

Alwin Kawasaki

1990, Team "De Molen Banden" Kawasaki 250cc

 

1991-1992, Kawasaki 125cc

 

1993, Kawasaki 250cc

1994-1995-1996-1997, Inters KNMV Kawasaki 125cc

 

1998-1999, Honda 125cc

 

2000, Inters A  Husqvarna 125cc

2002, KTM


Alwin zijn palmares

Alwin v Asten

1982, Nederlands Kampioen 125cc jeugdcross KNMV 125cc Kawasaki

1994, Kampioen Inters KNMV Kawasaki 125cc

1995, Kampioen Inters KNMV Kawasaki 125cc

1996, Kampioen van BelgiŽ, Inters A Kawasaki 125cc

1997, Kampioen van BelgiŽ,  Inters A Kawasaki 125cc

2000, K.N.M.V. Kampioen van Nederland Open-Supercross

2000, F.A.M. Kampioen v BelgiŽ Inters 125cc  Husqvarna

2000, M.C.B. - B. M.C.B. - B.L.B. Kampioen van BelgiŽ Inters 125 A Husqvarna

2002, B.M.B. B.M.B. Cross Kampioen van BelgiŽ

Met dank aan Gilbert Bruynooghe voor zijn overzicht.


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan MŁller