BCS RacingPro MX StageTwin AirCS-Echt logo
EP LogoMX-Brace logoOptiflex logo

Alwin v Asten

Hier een overzicht van de door Alwin zijn bereden motoren

 

1976, begonnen met een Yamaha ty50 cc

 

1976, Honda cr 125 cc

v Asten 10 jaar

1978, Yamaha 125 cc

v Asten 50cc 1079

1979, VHS Kreidler 50cc

Alwin Kreidler v Asten 50cc

1980 - 1981, 50cc VHS Kreidler

 1982 Alwin v AstenAlwin v Asten Kampioen

1982, Yamaha 125cc Jeugd Kampioen

v Asten Yamaha

1983, Yamaha

 Alwin v Asten Suzuki  v Asten

1984, Suzuki 125cc

 

1985 - 1986, Honda 125cc

1986 Kawasaki v Asten

1986, Kawasaki KX 125 cc

Alwin v Asten Kawasaki

1987- 1988-1989, Kawasaki 125 & 250cc

Alwin Kawasaki

1990, Team "De Molen Banden" Kawasaki 250cc

v Asten

1990, Mooie start van Alwin No 33 in de GP van Oostenrijk

1992 v Asten

1991-1992, Kawasaki 125cc

v Asten 1993

1993, Kawasaki 250cc

1994-1995-1996-1997, Inters KNMV Kawasaki 125cc

 

1998-1999, Honda 125cc

 

2000, Inters A  Husqvarna 125cc

2002, KTM


Alwin zijn palmares

Alwin v Asten  v Asten

1982, Nederlands Kampioen 125cc jeugdcross KNMV 125cc Yamaha

1994, Kampioen Inters KNMV Kawasaki 125cc

1995, Kampioen Inters KNMV Kawasaki 125cc

1996, Kampioen van BelgiŽ, Inters A Kawasaki 125cc

1997, Kampioen van BelgiŽ,  Inters A Kawasaki 125cc

2000, K.N.M.V. Kampioen van Nederland Open-Supercross

2000, F.A.M. Kampioen v BelgiŽ Inters 125cc  Husqvarna

2000, M.C.B. - B. M.C.B. - B.L.B. Kampioen van BelgiŽ Inters 125 A Husqvarna

2002, B.M.B. B.M.B. Cross Kampioen van BelgiŽ

Met dank aan Gilbert Bruynooghe voor zijn overzicht.


MX Boek

Klik op het logo hieronder om uw MX Boek hier rechtstreeks te bestellen!

Bestseller logo

Verder naar de MX Fotobox 

 E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan MŁller