Pro-Vue 2018      Twin Air    Swentibold MX Boek
auto-onderdelen.nlMX-Brace logo

Dave Bickers zijn bereden motoren

Dave Bickers 1954 DOT

Dave start op 15 jarige leeftijd (1954) met een DOT, 250cc

met op de achtergrond zijn 125cc Villiers OEC voor de Ultra-lighweight class.

Dave Bickers BSA Gold Star 1957

1957, BSA Gold Star

 Greeves Hawkstone Dave Bickers

Greeves Hawkstone

Dave Bickers - Greeves 24 MDS

Greeves 24 MDS

Dave Bickers Greeves Challenger

Greeves 24 MX1 Challenger 

DAVE bICKERS gREEVES

Greeves 24 MX3 Challenger 

Dave Bickers 351cc Cotton

Cotton 351 cc

Dave Bickers 1962 Rudge

1962 Rudge 500 cc

Dave Bickers Matchless

Matchless

1963 BSA Dave Bickers

1963, BSA 350cc

Dave Bickers 1963, Husqvarna

1963, Husqvarna

Dave Bickers

1963, Husqvarna met Greeves voorvork

Dave Bickers

1964, Dave hier in actie, met de BSA te St. Anthonis (Holland)

Dave Bickers CZ

1966, CZ

Bickers Honda

1970, Honda Fun bike

Dave Bickers Suzuki

1977 Zesdaagse in Tsjechië met de Suzuki


Greeves Trial zijspan Dave Bickers

Dave in actie met de Greeves Trial zijspan

Trial Dave Bickers

Buryam Bantam Trial

Dave Bickers Honda Trial

Dave in actie met de Honda trial motor

Dave Bickers Zijspan

Dave en Pete Smith met de Greeves cross zijspan combinatie

BuryamHonda Trike - Dave Bickers

Dave in actie met de Honda Trike tijdens een Strandrace


Dave Bickers

Dave in actie voor een Filmstunt

Dave Bickers 1966

1966, Dave als ijsspeedwayer

Norton racer

Dave met de Norton racer


Dave zijn palmares

17 Januari 1938 – 6 Juli 2014

1954, Rijder voor DOT in Engeland

1958, Greeves Fabrieksrijder

1960 - 1962, Kampioen van Engeland 250 cc

1960 - 1961 Europees Kampioen 250 cc

1960, Motorsportman van het jaar (Motorcycle News)

1961 en 1962 Winnaar van de "Trofee des Nations"

1962, Team lid "Motocross des Nations" 500 cc

1966 en 1967 Winnaar van de "Motocross des Nations"

1966, Fabrieksrijder voor CZ

1971 en 1972 Deelnemer aan de Trans-AMA Motocross Series in de USA


Jan Müller en Dave Bickers in 1965


Klik hieronder op de foto voor nog een overzicht met mooie actie foto's

 Verder naar de MX Fotobox >>>> 

E-mail: motocrossadvies@ziggo.nl # Copyright © 2000 MX Adviseur: Jan Müller